Редактор: e-mail: Кадър NOVA NEWSНяма да сравнявам цените, специално за Скандинавия, защото

...
Редактор: e-mail: Кадър NOVA NEWSНяма да сравнявам цените, специално за Скандинавия, защото
Коментари Харесай

Светослав Аргиров: Заплатите в България трябва вече да са по две

Редактор: 

e-mail: 

Кадър NOVA NEWS

Няма да съпоставям цените, особено за Скандинавия, тъй като там е доста скъпо, там е най-скъпо, само че в съпоставяне със заплатите, те могат да си разрешат повече, в сравнение с ние да си позволим. Проблемът е, че у нас заплатите са ниски, най-ниските в Европейски Съюз. С това би трябвало да се борят политиците, който и да завоюва изборите. Заплатите би трябвало към този момент да са по две, с цел да имаме същата покупателна дарба, каквато имат западноевропейците. Аз примерно имам един другар в Прага, и той ми споделя, че при тях и заплатите са по две, и цените са по две.

Така артистът Светослав Аргиров разяснява в " Пресечна точка " по NOVA NEWS за какво през последните пет години храните в България са най-скъпи.

Една причина, която е за това повишаване, съгласно мен може да е е обвързвана с упованията за инфлация, тъй като и американците, и европейците, Европейската банка, пуснаха машините за отпечатване на пари и, естествено, постоянно, когато се печатат пари, идва инфлация. Това може да е повода, не знам, по този начин споделят. Иначе една политическа мощ сподели, че заплатите у нас ще станат 2000 лв., друга - 2400 лв.. Както приказвам, по-добре да не слушаме, само че и би трябвало да слушаме, тъй като да знаят, който и да изберем, макар че почти нещата са на кантар, само че би трябвало да внимават какво извършват от тези обещания, какво вършат за нас, тъй като политиците са длъжници на този народ, който доста изстрада през последните 30 години. Може би имахме най-тежкия преход в цяла Европа, сподели още Светослав Аргиров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР